Kalla mig Amanda

Kalla mig Amanda
Förlag:
ISBN:
9789188611031
Utgivningsdatum:
2017-09-28
Författare:
Antal sidor:
292
Upplaga:
1
Kategori:

"Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara ännu ett rötägg, då kör vi!" En skämtsam vadslagning tre kvinnor emellan mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet.

Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden, men också för att varna andra för samma bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen. Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Hennes vänner propsar på att hon ska ge sig in i dejtingdjungeln på nytt, och för att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig till slut för att gå till närstrid med männen som Motala har att erbjuda.

När kvinnornas vägar korsas går det mesta åt helvete.

Jennies Boklista 'Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara ännu ett rötägg, då kör vi. se. Om mig. Köp boken Kalla mig Amanda av Josefine Sandblom (ISBN 9789188611031) hos Adlibris.

Och den slutade bra. Kalla mig naiv men jag tänkte att min ålder, yrkeserfarenhet och livserfarenhet skulle avspegla min lön, skriver debattören.

Amanda, eller rättare sagt Kalla mig Amanda, är en blogg där några av kvinnorna i boken skriver av sig om otrogna karlar de träffat i Motalas nattvimmel. Kalla mig Amanda är Josefine Sandbloms debutbok, som utkom på Bokförlaget Sol under hösten 2017.