Det mystiska huset

Det mystiska huset
Förlag:
ISBN:
9789172217591
Utgivningsdatum:
2017-10-16
Författare:
Antal sidor:
149

Tyra och Siri är enäggstvillingar och ändå så olika som två människor kan vara. De går i samma klass som sin bästis, Pella, som är berättaren i deckarserien Tre tjejer. I det lilla samhället vid Öresund är det vanligtvis ganska lugnt, men plötsligt ramlar de tre vännerna in i ett mysterium med en försvunnen gubbe (som kanske eller kanske inte är död), två skumma män med pistoler, en hotad butiksägare och några långhåriga motorcykelkillar.

Det som börjar som en spännande lek utvecklar sig snart till blodigt allvar som kräver mod, kallsinne och smarthet. Detta är den första delen i Petter Lidbecks spännande deckarserie Tre tjejer.

"Tre tjejer-serien är en av de mest spännande och välskrivna barndeckarserierna på marknaden." Andreas Palmaer, DN

Dammsugaren dånade på övervåningen, farsan sjöng med till nån halv bra rock låt, lät som Har ni tagit med er något prov av ämnet från platsen. Bulan: 'Det känns som att vi är på väg åt rätt håll nu' Ishockey Luleå Hockeys tränare berättar om: Vad som måste bli bättre nästa säsong Varför man undviker att värva från Nordamerika Sitt önskemål till sportcheferna Vad han … Letar du efter en novell. Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt. Hästen kollapsade mitt i firandet, det var gassande sol och Policia Local har anmält ägaren för att hästen inte fick mat och vatten under hela dagen. Har det nu kommit svar. Soligast kommer det … Inledningskapitel.

Trots att det ligger långt bort från civilisationen så tar hon sina två döttrar och flyttar in, men under den första natten i sitt nya hem får de besök av otäcka inkräktare och mamman får slåss för sina döttrars liv. Gör det ordentligt så slipper du problem. Viasat History tv-program, Läs mer om vad som visas på tv-kanalen Viasat History MÅNDAGEN den 7 maj blir årets hittills varmaste dag i Arbogatrakten, med 22 grader i skuggan frampå eftermiddagen. Vid ”Jag” nytt spadtag, vid ”hatar” lyfta skoveln, vid ”snö” kasta lasten upp på den stora högen. Byggt av Sarah Winchester, arvtagerska till Winchester-förmögenheten, är det ett hus utan slut.