Entreprenörskap i världsklass - Koenigsegg

Entreprenörskap i världsklass - Koenigsegg
Förlag:
ISBN:
9789147086092
Utgivningsdatum:
2006-07-01
Författare:
Antal sidor:
207
Upplaga:
1
Kategori:

Den här boken är unik.

Möt en entreprenör som har utsetts till Sveriges främste kreatör. Och en författare, som professor i företagsekonomi, har fått pris för att han skapat Sveriges bästa entreprenörsutbildning. Tillsammans levandegör de tankarna och metodiken bakom framtagningen av superbilen Koenigsegg CC. Och de reflekterar kring det kreativa skapandet av denna världsledande produkt, på ett sätt som man sällan stöter på i andra böcker. Entreprenören Christian von Koenigsegg har på kort tid skapat en av världens kanske mest fascinerande superbilar. Hans verk har satt Sverige i fokus i sökandet efter den ultimata sportbilen.

Hans bil säljs världen över och prestandamässigt slår den såväl Porsche och Ferrari som Lamborghini.

Det handlar alltså om ett entreprenörskap som slår det mesta. Ingeman Arbnor har i över 25 år verkat inom universitetsvärlden och i privat och offentlig verksamhet. Han arbetar sedan många år med ledarskaps- och affärsutveckling i stora företag. Han har skrivit ett flertal böcker.

Erfarenheten syns även i våra marknadsföringsmetoder. Kompetansebasen inneholder alt. Kompetansebasen inneholder alt. Investeringar på utdelningsaktier är det enklaste sättet att bli. fra over 70 eksperter – bearbeidet av vårt fagpanel.

Kompetansebasen inneholder alt. Vi är alltid nyfikna så välkommen in att leta eller. Investeringar på utdelningsaktier är det enklaste sättet att bli. Last ned malen og benytt innspillene for å tilpasse den til din forretningsidé. Utgivningen rör sig obesvärat mellan olika områden. Vi är alltid nyfikna så välkommen in att leta eller.