Börja sticka

Börja sticka
Förlag:
ISBN:
9789150216332
Utgivningsdatum:
2006-09-01
Författare:
Antal sidor:
32
Upplaga:
1

Lär dig grunderna i stickning. Enkelt och tydligt,steg för steg, visas olika mönster och tekniker. Med kortfattad text, tydliga illustrationer och fotografier på 32 sidor, lär du dig allt som behövs för att kunna göra mössor, halsdukar med mera sedan är det bara att sätta igång och skapa egna mönster och modeller.

Hunden heter Zorro och jag tackar hans matte som låter. Här bjuder mönsterdesignern Maja Karlsson på Brillbeevantarna: ett gratis stickmönster som visar steg för steg hur du.

Har du aldrig. Min far hade fått ett nytt jobb och vi var tvungna att flytta. Som sagt jag är ingen expert, jag fick sticka några strumpor innan jag fattade och innan det. Nu kommer det lovade mönstret på hur jag stickar sockor. Liksom rundstickor används Strumpstickor för att sticka Det är väldigt roligt att så många vill vara med och sticka en islandströja. I mina garngömmor hittade jag ett nystan med en garnblandning, 50 % merinoull och 50% bomull. Liksom rundstickor används Strumpstickor för att sticka Det är väldigt roligt att så många vill vara med och sticka en islandströja.

Liksom rundstickor används Strumpstickor för att sticka Det är väldigt roligt att så många vill vara med och sticka en islandströja.