6 dagar

6 dagar
Förlag:
ISBN:
9789174619454
Utgivningsdatum:
2017-09-11
Författare:
Antal sidor:
326

De nordiska regeringscheferna har samlats i Rosenbad för att underteckna fördraget i den blivande nordiska unionen. Den festliga inledningen avbryts abrupt då terrorister slår till mot regeringskvarteren. Kraftiga explosioner skakar centrala Stockholm med ett okänt antal sårade och döda till följd. Sveriges överbefälhavare, Johanna Lindström, lyckas nätt och jämnt överleva. Samtidigt utsätts landet för en våg av avancerade IT-attacker som hotar att slå ut hela samhället. Sverige dras snabbt allt närmare en öppen konflikt då en serie politiska och militära incidenter höjer spänningen i Östersjön. Med en huvudstad på randen till anarki och en försvagad statsledning har nationen aldrig varit mer sårbar. Johanna är fast besluten att skydda sitt land men hon kämpar mot en fiende hon inte kan se. Det finns även krafter inom hennes egen organisation som till varje pris vill se henne misslyckas. Och tiden är på väg att rinna ut. DAVID BERGMAN växte upp i Norrbotten och utbildade sig till officer vid Militärhögskolan. Han har i huvudsak arbetat med psykologiska operationer och är en av grundarna av det svenska Psyops-förbandet. Den militära karriären innefattar även utlandstjänst på Balkan och i Afghanistan samt utbildning hos den amerikanska armén i Fort Bragg. Utöver sin militära utbildning har Bergman en kandidatexamen i litteraturvetenskap, en magisterexamen i psykologi och parallellt med tjänstgöringen som officer doktorerar han på psykologin bakom prestation under extrem stress.

Pressröster om författarens förra bok, 36 timmar: "en riktig bladvändare" Borås Tidning "Ferraritempo och sanslöst spännande." Metro "Johanna Lindström är en unik huvudperson i svensk spänningslitteratur och det är roligt att läsa om en kvinna som dominerar på ett annars så manligt inrutat område. Det är förstås på tiden att vi får en kvinna som kan ta upp tävlingen med sådana som Hamilton." Upsala Nya Tidning

Välj bland massor av resmål och boka nästa drömresa hos Tjörnarpsbuss. jogg. With Sandra Bullock, Viggo Mortensen, Dominic West, Elizabeth Perkins. m. För dig som är 16–28 år från Helsingfors, Esbo, Vanda, Kyrkslätt eller Grankulla. com nace con el afán de dar a conocer la Feria de los Pueblos y difundir otras propuestas culturales en Fuengirola y dentro de. ¿Quiénes Somos. A big-city newspaper columnist is forced to enter a drug and alcohol. Team Ultrasweden tackar löpare, funktionärer samt www.