Nocturner : fem berättelser om skymning och musik

Nocturner : fem berättelser om skymning och musik
ISBN:
9789146234807
Utgivningsdatum:
2017-10-16
Författare:
Kategori:

Nobelpriset i litteratur 2017 En gatumusikant i Venedig råkar få syn på en av sina gamla idoler, en sångare vars karriär nu är på nedgång; en begåvad men okänd jazzmusiker och en firad sångerska möts under en sjukhusvistelse och mellan dem uppstår en lika trevande som osannolik bekantskap. En ung musiker stöter ihop och blir bekant med ett äldre par som turnerat Europa runt i vad som åtminstone på ytan verkar vara en perfekt tillvaro.Nocturner är fem fristående berättelser som tillsammans formar en helhet. Med lyhörd känslighet och virtuos skärpa skildras här ett antal möten - och avsked - som alla på något sätt har med musik att göra. Det är ytterst få författare förunnat att på samma sätt som Ishiguro, på ett till synes enkelt men samtidigt mycket komplext sätt, kunna frambesvärja de allra finaste nyanserna i mänskliga relationer. Översättare: Rose-Marie Nielsen, Omslagsformgivare: byrå Faber

fem berättelser om skymning och musik. Pris: 99. Yvonne Arhammar has 3 books on Goodreads, and recently added Extremt högt och otroligt nära by Jonathan Safran Foer and Nocturner: Fem berättelser om sky.

Köp boken Nocturner : fem berättelser om skymning och musik hos oss. storpocket, 2017. Fem berättelser om musik och skymning. Han bor i dag i London med sin fru och dotter. En gatumusikant i Venedig råkar få syn på en av sina gamla idoler, en sångare vars karriär nu är på nedgång; en begåvad men okänd jazzmusiker och en firad sångerska möts under en sjukhusvistelse och.