En fest för livet

En fest för livet
Förlag:
ISBN:
9788771830965
Utgivningsdatum:
2016-05-10
Författare:

"Om du är lycklig nog att som ung ha fått leva i Paris, så finns staden alltid hos dig vart du än sedan kommer, ty Paris är en fest för livet." Hemingway skrev En fest för livet 1960 baserat på några återfunna anteckningar från sina ungdomsår i Paris 1921-1926, där han som nygift korrespondent startade sin litterära karriär. I romanen skildras hans liv som ung blivande författare, lycklig med fru och barn, och han återger en rad porträtt och anekdoter om några av de kollegor som han träffade, som t. ex.

Gertrude Stein, Ezra Pound, James Joyce och Scott Fitzgerald. "Parisepisoderna är fullständigt kontrollerade och ligger tillräckligt långt tillbaka i tiden, så att scenerna och karaktärerna observeras med en stillhet, men samtidigt med en överraskande omedelbarhet - hans enastående förmåga - så att flera av episoderna visar hans otroliga briljans." - New York Herald Tribune

Den gamla militärön Siaröfortet bjuder på en spännande inblick i dåtidens kustförsvar. Fastna inte på nätet, vi finns på riktigt. Fastna inte på nätet, vi finns på riktigt.

Vi på Badhotellet tror inte på ett minne för livet, utan på flera. Även uthyrning av Ljud & Ljus Planerar du en fest. Oj vad snabbt den här veckan har gått. Bröllop & fest Låt oss sätta samman din dröm. Kulturevenemang & inspiration. Oj vad tiden går. Bröllop & fest Låt oss sätta samman din dröm.

Materialval i kombination med hantverkarens skicklighet ger dig din soffa.