Engelska ämne för ämne

Engelska ämne för ämne
ISBN:
9789144076263
Utgivningsdatum:
2011-05-20
Författare:
Antal sidor:
144
Upplaga:
2

Ett starkt ordförråd inom 30 centrala ämnen! Vad heter "axelvadd", "aktiebolag", "aula"? Vad heter "startkablar", "rulltrappa", "bankomatkort"? Vad heter "protokoll", "sambo", "ett strå vassare"?I studier Använd Engelska ämne för ämne vid glosträning och engelsk konversation, inför uppsatser och muntliga presentationer.Vid utlandsresor Engelska ämne för ämne hjälper dig antingen du studerar eller reser som turist.Vid utländska affärskontakter Engelska ämne för ämne är praktisk och pålitlig vid brevskrivning och personliga kontakter.

Lätt att hitta i boken Varje huvudämne är indelat i underrubriker. Såväl underrubrikerna som själva orden står i bokstavsordning, med svenska till vänster. Boken är illustrerad och varje huvudämne inleds med ett typiskt engelskt samtal.Även tyska och franska I serien ingår även Tyska ämne för ämne, Franska ämne för ämne och Spanska ämne för ämne.

Det nu talade västgermanska språk som räknas som närmast besläktat med engelskan är lågskotskan (Scots) och. Engelska 5 är en gymnasiekurs inom området språk. Det finns inga vetenskapliga belägg för att silver. cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Historia.

Antal elever, andel elever som uppnått kunskapskraven (A-E) samt genomsnittlig betygspoäng. Vi använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av vår webbplats och våra tjänster. Alternativmedicin. Cirka 330 livsmedelstillsatser är tillåtna i Sverige och andra EU-länder och. v. Kolloidalt silver har blivit populärt i hälsokostbranschen och inom alternativmedicin.