Samhällsbärarna

Samhällsbärarna
Förlag:
ISBN:
9789173482066
Utgivningsdatum:
2008-10-07
Författare:
Kategori:

Klassisk polisroman av Leif GW Persson Vad kan en före detta lagförman från Västerås ha gemensamt med en polsk cellist, en skötsam flicka från Hälsingland med ett fyllo från birkastan, en jugoslavisk restaurangägare med två palestinska flyktingar? Har Berg, Borg, Mikkelson, Orrvik och Åström för vana att misshandla folk i polisbussen? Och vad menade egentligen Nils Rune Nilsson när han döende på sjukhuset mumade: "Björneborgarnas marsch"? Sammantaget ger det mycket att grubbla på för polisintendenten Lars M Johansson och hans kolleger."Samhällsbärarna" är Leif GW Perssons tredje polisroman och utkom första gången 1982. Den har sedan dess sålt i stora upplagor och filmatiserats.

Persson, född 12 mars 1945 i Oscars församling i Stockholm, [1] är en svensk kriminolog och författare, mest känd för sina deckare och framträdanden i TV och tidningar. Persson, född 12 mars 1945 i Oscars församling i Stockholm, [1] är en svensk kriminolog och författare, mest känd för sina deckare och framträdanden i TV och tidningar. Priser og utmerkelser. W.

Priser og utmerkelser. Persson, född 12 mars 1945 i Oscars församling i Stockholm, [1] är en svensk kriminolog och författare, mest känd för sina deckare och framträdanden i TV och tidningar. W. Den här artikeln behöver fler eller bättre källhänvisningar för att kunna verifieras. Då är det min plikt att redogöra för detta. Persson, född 12 mars 1945 i Oscars församling i Stockholm, [1] är en svensk kriminolog och författare, mest känd för sina deckare och framträdanden i TV och tidningar. Persson, född 12 mars 1945 i Oscars församling i Stockholm, [1] är en svensk kriminolog och författare, mest känd för sina deckare och framträdanden i TV och tidningar.