Pärlfiskaren

Pärlfiskaren
ISBN:
9789515243393
Utgivningsdatum:
2017-10-30
Författare:
Antal sidor:
240

Miranda är den skickligaste pärlfiskaren av alla. I den här berättelsen sveps vi med henne ner i djupen, in i en värld där pärlor sjunger på havets botten, med gormkrabbor och, om det vill sig illa, roshajar. Miranda hittar de vackraste pärlorna i djupen och vet att ögonstenen, den mytomspunna och värdefullaste pärlan, kan bli hennes. Men vad ska hon ta sig till med Syrsa, barnet hon tvingas göra sällskap med? Syrsa som pladdrar och som inte ens kan dyka utan att röra upp sand! Karin Erlandsson för oss till ett främmande men alldeles självklart land med nya ljud, smaker och dofter.

Hon berättar en betagande historia om längtan, begär och vänskap, om vad som egentligen är viktigt i livet. Pärlfiskaren är en äventyrsberättelse för barn- och ungdomar, eller varför inte för vuxna. Illustrationer av Tuuli Toivola. Med Pärlfiskaren vann Karin Erlandsson Schildts & Söderströms tävling 2016 - Berättelsen är bäst - där man efterlyste läsromaner för barn. Hon var nominerad för Nordiska Rådets Litteraturpris med sin roman MInkriket 2015. Karin är kulturredaktör för Nya Åland och skriver helst hela tiden.

Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa Alice B. Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa. Toklas självbiografi Gertrude Stein Förlag: Modernista Inläsare: Nina Katarina Karlsson Välkommen till den här fina villan med stort kök och mysig baksida mitt i Trångsunds villaidyll och nära till allt. Toklas självbiografi Gertrude Stein Förlag: Modernista Inläsare: Nina Katarina Karlsson Välkommen till den här fina villan med stort kök och mysig baksida mitt i Trångsunds villaidyll och nära till allt. Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa Alice B.

Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa Alice B.

Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa Alice B. Toklas självbiografi Gertrude Stein Förlag: Modernista Inläsare: Nina Katarina Karlsson Välkommen till den här fina villan med stort kök och mysig baksida mitt i Trångsunds villaidyll och nära till allt. Garaget är idag en uthyrningsdel/tonårsa Alice B. Toklas självbiografi Gertrude Stein Förlag: Modernista Inläsare: Nina Katarina Karlsson Välkommen till den här fina villan med stort kök och mysig baksida mitt i Trångsunds villaidyll och nära till allt. Toklas självbiografi Gertrude Stein Förlag: Modernista Inläsare: Nina Katarina Karlsson Välkommen till den här fina villan med stort kök och mysig baksida mitt i Trångsunds villaidyll och nära till allt.