Mitt paradis

Mitt paradis
Förlag:
ISBN:
9789163923388
Utgivningsdatum:
2016-10-20
Författare:
Antal sidor:
32

Thor-Björn Bergman är född 1957 och bosatt i Skummeslövsstrand i södra Halland. Han har arbetat som professionell filmare sedan 2005, men intresset för foto och film har funnits där sedan han var 12 år och fick sin första stillbildskamera. Thor-Björn debuterade som författare när han var 50 år och har sedan dess gett ut två självbiografier samt en roman med verklighetsbakgrund. Thor-Björn ser sig själv i första hand som filmare och producent, men fotograferandet har alltid funnits där som ett starkt och viktigt uttryckssätt.

Något som har legat till grund i arbetet med att tolka den magiska och ständigt skiftande naturen i trakterna kring hans barndoms sommarparadis.

Den här fotoboken är resultatet.

m. Där hon växte upp hade de enligt traditionen ett Paradisäppleträd mitt på gården. se För kortare promenader kan man ta en tur till sjön Trehörningen, totalt tvÃ¥ kilometer. VACKRA OMGIVNINGAR. Saknar du att känna passion och spänning. Ankommer man en lördag är det viktigt att man har mat med sig t.

Där hon växte upp hade de enligt traditionen ett Paradisäppleträd mitt på gården. Willard Mitt Romney naît le 12 mars 1947 à Detroit, dans le Michigan.