Historien om IKEA

Historien om IKEA
Förlag:
ISBN:
9789185553631
Utgivningsdatum:
2007-04-05
Författare:
Kategori:

Medverkar i uppläsningen: Ingvar Kamprad Vem är Ingvar Kamprad egentligen? I Historien om IKEA möter vi Ingvar Kamprad precis som han är. Öppenhjärtigt och utan att skona sig själv i känsliga ting som sprit, politik, affärer, drömmar och fadäser berättar han med egna ord hur en sjuttonårings blomfröfirma kunde växa till en global möbelgigant värd över 170 miljarder med över 110.000 anställda i försäljning, tillverkning och inköp i 44 olika länder. Här träder en känslosam superentreprenör fram, som över 80 år gammal vägrar att låta något stoppa honom i ansträngningarna att göra IKEA större och starkare och på köpet sprida köttbullar och annan svenskhet över världen. Över 500 miljoner kunder besöker varje år de sammanlagt cirka 240 varuhusen, ditlockade av den berömda katalogen vars upplaga bara matchas av Bibeln och vars 9.500 prylar har ett namn - bara inte »Ingvar«.

Visste du om att du kan få 25 % av priset tillbaka i elcykelbidrag. se I museet får vi göra en fantastisk resa i Ingvar Kamprads fotspår. Feodor Ingvar Kamprad, född 30 mars 1926 i Pjätteryd, [3] [4] död 27 januari 2018 i Liatorp i Stenbrohults distrikt, [5] var en svensk entreprenör och grundare av möbelkedjan Ikea. Jultröjor. Waldorfavsnitt. Vi på denna blogg jobbar belöningsbaserat.

I somras köpte vi ett nytt hus / tomt som vi ska bygga om … Historien om Alf En blogg om taxarna Alf och Theo och saker vi tycker är intressanta i hundvärlden. En sådan där 'ugly Christmas sweater', fast fin och inte sådär konstig eller knasig. Luckbyte Sverige AB - LUCKBYTE. ART EVENT har premiär i Kungens Kurva, Kållered, Bäckebol, Malmö, Kalmar och Älmhult den 20 april 2018.